SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Arrow strange ie6 error?

    check boxes are showing crokked, It looks kind of annoying and I am sure it will fix itself when I restart my computer (I hope) but any one knows what causes of it.

    I have included a screen shot so you can see what I mean, It happens on any check box on any site though and actually looks kind of good.



    while looking at sitepoint I notice radio buttons are also scewed slightly but very hard to notice.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by jkcity; Jan 3, 2002 at 22:35.

  2. #2
    SitePoint Evangelist azizur_rahman's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    London, UK
    Posts
    502
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you sure you are seeing what you sent? I belive that the software you used to capture the screen caused the problem.

    I cant think of any other reason. CSS does not have that kind of capability to do things like this yet.

    check you dont have any magnatic equipment, mobile/beeper next to the screen.

    Azizur
    Azizur Rahman
    Web Application Developer

  3. #3
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally posted by azizur_rahman
    Are you sure you are seeing what you sent? I belive that the software you used to capture the screen caused the problem.

    I cant think of any other reason. CSS does not have that kind of capability to do things like this yet.

    check you dont have any magnatic equipment, mobile/beeper next to the screen.

    Azizur
    Yes its on all sites just checkboxes and radio buttons, It was fine about an three hours ago, I only noticed though when I went to use register.com as there checkboxes are so prominet.

    I am not to worried about the problem, evan if it don't fix on restart Its not a amjor problem the way it is.

    I am just curious thats all as to what causes it, But its definatly not outside ineference.

  4. #4
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have just found http://groups.google.com/groups?thre...a01%26rnum%3D1
    on google groups, It looks like the same problem as me, It was my concern as well this had been caused by a browser virus but I don't see any evidence of this.

  5. #5
    SitePoint Zealot nspencer's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Purdue
    Posts
    118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That is indeed stange. Never seen anything like that before.
    Nate Spencer
    [w] nspencer.com
    [e] nate@nspencer.com

  6. #6
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well it fixed on restart.

  7. #7
    Skills to Pay the Bills Sparkie's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    A cave with 47 computers and an internet feed
    Posts
    3,559
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh..it actually looked kind of cool!
    Sherice Jacob - Web Improvement Expert
    Improve Website Conversions | eBook Covers
    Follow Me on Twitter!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •