SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    High Wycombe UK.
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I edited my code and now it wont load

    Hey, i edited my code a second ago, just took out a search bar and now my site wont load at all, i dont know what the hell has happend, is it just a slow server response??
    Never stop kicking me.

  2. #2
    SitePoint Addict Robert_2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Tarpon Springs Fl.
    Posts
    265
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    un do your changes and redo them carefully.

  3. #3
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Nadia P's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NSW Australia
    Posts
    3,564
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A bit light on information.... which website... can't give much advice without seeing the page / code ;-)

    Nadia

  4. #4
    SitePoint Zealot taledo's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Sydney
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Make sure you have no bad UTF-8 characters in your code i.e. If your copying and pasting from Microsoft Word don't bring in any characters like bullet points etc.

    But seeing the code will help. If you have dreamweaver, validate your code with the little tool and see if maybe you haven't closed any tags properly
    Aha... Victory is mine!!!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •