SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    can u add title/des/keywords in index.php?

    can u add title/des/keywords in index.php? if yes then how ??? i get errors when i do it.

    thanks

  2. #2
    SitePoint Wizard cmuench's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    At my computer
    Posts
    2,251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Could you please be more specific on the errors? This is what I have for my church in the head tags
    HTML Code:
    <head>
    <link rel="Shortcut Icon" href="/dgbcicon.ico" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Desert Gateway Baptist Church - An Independent Baptist Church - Gilbert, AZ</title>
    <meta name="generator" content="Desert Gateway Baptist Church" />
    <meta name="author" content="Desert Gateway Baptist Church" />
    <meta name="Keywords" content="desert, baptist, independent, fundamental, Bible-believing, non-charismatic, ron leversee, leversee, gateway, a heart for God, soulwinning, soul winning, ministry, servant leadership, KJV, King James, dgbc, az, gilbert, chandler, tempe, queen creek, phoenix, east valley " />
    <meta name="Description" content="Desert Gateway Baptist Church is a family of friends - a place where imperfect people are finding true joy, genuine friends, and practical truth from the Bible. Together, we are discovering God's greatness and the reality of His love. At Desert Gateway Baptist, you will find friendly people, great music, helpful teaching, and a place for everyone in your family to connect and grow. Visit with us soon, and find out how God's greatness can make a lasting difference in your life." />
    <LINK HREF="style.css" TYPE="text/css" REL="stylesheet" />
    <title>Home</title>
    </head>

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    is that in your .php file ?

  4. #4
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    As you're the one having the trouble, how about you show us what's in your .php file together with a description of the error?

  5. #5
    SitePoint Wizard cmuench's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    At my computer
    Posts
    2,251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @firepower The php has nothing to do with the keyword or title tags unless they're being dynamically generated.

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    site uses dynamic url......../index.php?page=index......<---- i find google gets stuck in the main page, is there a way around this?

  7. #7
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You're not really helping us much here. How about a link to the site?

  8. #8
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy

    it uses dymanic url
    Last edited by firepower; Nov 23, 2006 at 19:18.

  9. #9
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ??????????/

  10. #10
    SitePoint Wizard cmuench's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    At my computer
    Posts
    2,251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well I viewed your source and I saw your meta tags. What exactly is your problem?

  11. #11
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the problem is that they are in the index.ihtml......witch the url is dynamic.....wouldnt it be better to place them in index.php ? cause index.php calls for index.ihtml ...see what i mean?

  12. #12
    SitePoint Wizard silver trophy
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    6,132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    im not really sure what you are saying.

    but i think im able to follow your last post a bit.
    you say that index.php calls include() on index.ihtml

    PHP Code:
    // index.php
    $meta 'foo bar baz';
    include 
    'index.ihtml'
    PHP Code:
    // index.ihtml
    echo $meta

  13. #13
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    so add that in the files ?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •