SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    uk
    Posts
    503
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Validating rss links

    I have a page that was xhtml validated but I stuck a rss feed on it of the person the site is about and now I get errors cause the urls in the rss feed arent right.

    Is there any way I can fix this? Its php code so I dont get access ot the actual urls,guesisng their isnt but thought Id ask.

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Would need to see the code you're using and if it's PHP, this thread should probably go in the PHP forum.

  3. #3
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    uk
    Posts
    503
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  4. #4
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can't you post a copy of what you have instead of people having to fill out the form, have it emailed....etc.

  5. #5
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    uk
    Posts
    503
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oops, sorry

    This is the code

    Code:
    <?php
    $url="http://www.rssfeedconverter.com/services/rssconverter.php?format=php&idesc=no&fontcolor=000000&linkcolor=000000&url=http%3A%2F%2Fnews.google.com%2Fnews%3Fhl%3Den%26ned%3Dus%26ie%3DUTF-8%26q%3D%2522Britney%2BSpears%2522%26output%3Drss";
    $contents = '';$fp = @fopen($url,"r");
    while (!feof($fp)) $contents .= @fread($fp, 8192);
    fclose($fp);
    echo $contents;?>
    That shows the rss news content I want it to show but it messes up the validation because the urls in the rss feed arent done correctly, so I go from having no errors to having 80.

  6. #6
    Guru Meditation Error gnarly's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Cheltenham, United Kingdom
    Posts
    692
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can you parse the output and switch & for &amp; ?

    (again, this would be best off in the PHP forum)
    Olly Hodgson
    thinkdrastic.net

  7. #7
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    uk
    Posts
    503
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How would I do that?

    Thnx


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •