SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Guru tombempty's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    New York
    Posts
    688
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Certain Images Not Showing

    I have this site at http://www.dsavre.com/index.php where only recent images that I have uploaded will not show.

    The HTML has some php includes that I think are blocking it somehow but I am at a loss.

    Can someone help me find where to look to find the error?


    Thanks in advance,

    Paul
    ********
    Regards,

    P

  2. #2
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Nadia P's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NSW Australia
    Posts
    3,564
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You have a heck of a lot of validation errors - quite a few that relate to closing end tags... I'd correct those firstly and then see how your page renders...
    Errors can be seen here

    Nadia

  3. #3
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,014
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    broken images

    The first place I would look is in the images folder. Are the new files the correct filesize and are the names spelled correctly? If so did they get uploaded in binary? Maybe try uploading them again anyway.

  4. #4
    SitePoint Guru tombempty's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    New York
    Posts
    688
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I know I know

    Ok, I was hoping to get around that first to see why my images were not working. but I will work on that first.

    thanks nadia


    PM
    ********
    Regards,

    P


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •