SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    What? Maelstrom's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Whistler BC originally from Guelph Ontario
    Posts
    2,175
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problems with Opera && IE

    Ok I am having two seperate problems with two different browsers.

    First off I can no longer view source in IE. This really peeves me off cause I live in that mode when I programming. I can't seem to find a fix or upgrade or update for it and was wondering if anyone know what was wrong.

    Secondly I upgraded to Opera because I simply hate mozilla and NN6.2. I wanted a browser that viewed source so I am trying opera. But I don't like the add in the corner (no biggy really) but whenever I open up a view window from dreamweaver ultradev it opens up the temp file and another window with the opera web site in it. This bugs me. Can I get rid of this.

    Thanx guys.
    Maelstrom Personal - Apparition Visions
    Development - PhP || Mysql || Zend || Devshed
    Unix - FreeBSD || FreeBsdForums || Man Pages
    They made me a sitepoint Mentor - Feel free to PM me or Email me and I will see if I can help.

  2. #2
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "First off I can no longer view source in IE. This really peeves me off cause I live in that mode when I programming. I can't seem to find a fix or upgrade or update for it and was wondering if anyone know what was wrong."

    Clear your cache/temp files

  3. #3
    What? Maelstrom's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Whistler BC originally from Guelph Ontario
    Posts
    2,175
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...that didn't work. Man this sucks
    Maelstrom Personal - Apparition Visions
    Development - PhP || Mysql || Zend || Devshed
    Unix - FreeBSD || FreeBsdForums || Man Pages
    They made me a sitepoint Mentor - Feel free to PM me or Email me and I will see if I can help.

  4. #4
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally posted by Maelstrom
    ...that didn't work. Man this sucks
    Should of worked did you clear it manually, don't bother trying to deleet it using IE tools, I always sugest nuking all the cookies as well, But I was told this makes no difference, But I know I could only fix it when I went an deleted the fiels manualy.

  5. #5
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    and also make sure you restart, a program I use as well to clear all the temp files from my comp is maintence wizard in windows.

    I am sure your problem is with temp internet files definatly though as I have only ever heard of this problem being caused by this.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •