SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast patawa's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Missouri
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Directory Problems

    I need an Asp expert. I have a project,but cannot get my images to load. On my page I have the following in an element

    src="/_layouts/images/logo.gif"

    But when I run my page it is looking for the file in:

    http://localhost/_layouts/images/logo.gif

    My files are in a virtual directory as such:

    - MyPage
    -_layouts
    images

    Basically the page is looking for the files in localhost and not in my web site.
    Thanks
    Each problem that I solved became a rule which served afterwards to solve other problems.
    Rene Descartes (1596-1650)

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    should work unless there's a syntax error with the path.
    Do the following:
    Double check the path,
    2) Move files to a different folder or the same folder as the .asp file and retest.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try this:
    <img src="/_layouts/images/logo.gif">

  4. #4
    SitePoint Wizard bbolte's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Central Plains
    Posts
    3,304
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    are you running this locally? do you care to give us the url where this is running if you're not doing this locally?

    also, can you give us some context of what you're trying to do? do you have some code you can show us?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •