SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE7 not displaying images

    Hi all,

    I've got a problem with images not displaying in IE7. I've designed the site and tested it in FF and Safari and all is fine. Client uses IE7 and all they're seeing for the product images on the right hand side is a thin strip. Anyone know why this is?

    Here's the page - http://www.jindesigns.com/test2/hw/p...latchways.html

    This is what happens if I move the photo down a bit - it displays but the title is too close to the photo so it's not a solution really:
    http://www.jindesigns.com/test2/hw/p...ralfixing.html

    The stylesheet is here: http://www.jindesigns.com/test2/hw/styles_hw.css


    Am trying to get my head round CSS so it might be a simple reason. Any help much appreciated.

    Kate

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A small Haslayout problem of IE, see FAQ CSS

    #content{min-height:1%;/* IE 7 */

    * html #content{height:1%;} /* IE 5 5.5 6 */

    Thanks for helping me out but I'm not sure I understand what you mean, can you explain as I'm not too good on the CSS stuff.

    This is the html:

    <div id="content">
    <h1>Products </h1> <img src="images/photos/photo_165x175_latch1.jpg" alt="Latchways Constant Force Mansafe Systems" class="product"/>
    <img src="images/photos/photo_165x175_latch2.jpg" alt="Latchways Constant Force Mansafe Systems" class="product"/>
    <h2>Latchways Constant Force Mansafe Systems </h2>

    This is the CSS attached to the image:

    .product {
    border: solid 1px #9ABCB2;
    margin: 0 0 15px 15px;
    float: right;
    clear: right;

    }

    Where do I put the height 1%?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, I've done it. Haven't got access to IE7 until later - would you do me a big favour and see if it's worked?

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just had a look in Browsercam.com - that's great - thank you so much for your help. How strange that it does that, must remember it for the future. You're a star - thank you!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •