SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Addict langedav's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Rotterdam, The Netherlands
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    2 stylesheets link in header

    Hello,

    I am working on a project for a website where we want to load two stylesheets (link in header). Now as you can see on this url it it does not in FF.

    I don't understand why cause on this website it does work well.

    In the second stylesheet i want to define different colors (depending on the category selected in the CMS.

    I guess i made a small mistake somewhere but i just don't see it....

    PLease help me out

    Dave

  2. #2
    Now available in Orange Tijmen's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,469
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The site looks fine to me in Firefox 1.5.0.6 on Mac OSX.
    Travel Photos on Flickr - Twitter

    “Never give up. Never surrender”

  3. #3
    Object Not Found junjun's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    northern MI
    Posts
    1,392
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Tijmen
    The site looks fine to me in Firefox 1.5.0.6 on Mac OSX.
    'Looking good' is not in question. Firefox does not load both stylesheets.

    langedav, very peculiar, never seen this before. Did you try switching the order of the 2 stylesheets in the header area, to see if this would switch which stylesheet get's loaded by FF?

  4. #4
    SitePoint Addict langedav's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Rotterdam, The Netherlands
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks junjun, but i tried changing the header but it didn't make a difference. i also tried to changed the order in which they are loading. The thing is that Firefox only reads the first stylesheet and ignores the second....

    is this a known bug?? are there different types of stylesheets i could use?

  5. #5
    Object Not Found junjun's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    northern MI
    Posts
    1,392
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks all fixed now. Browser loads styles.css and italie.css.

  6. #6
    SitePoint Addict langedav's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Rotterdam, The Netherlands
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Correct!
    I fixt the problem by loading the additional style using the @import tag and now it works in both browsers.

    <style>
    <!--
    @import url("additionalstyle.css");
    -->
    </style>

    Thanks anyway for taking the time looking at it.

  7. #7
    SitePoint Author silver trophybronze trophy

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ankh-Morpork
    Posts
    12,158
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's because you use the title attribute in your <link> tag. You must use the same title for both style sheets if you want to load both of them at the same time.

    I wouldn't use the title attribute unless I had a good reason (like using alternate style sheets).
    Birnam wood is come to Dunsinane

  8. #8
    SitePoint Addict langedav's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Rotterdam, The Netherlands
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks AutisticCuckoo!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •