SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ********* Addict
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    New York
    Posts
    208
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello everyone,
    I'm sure you all already heard this type of questions, but it's still unclear to me. On my site (http://echodev.com/), everything looks fine in IE, but in NS the main cell is aligned kinda weird. Why is that happening?

    Thanks in advance
    Boris

    ------------------
    Echo Web: The Web Developer's Starting Point http://echodev.com

    [This message has been edited by echoweb (edited April 29, 2000).]

  2. #2
    SitePoint Zealot Netscape's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Toronto, ON, Canada
    Posts
    158
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello Echoweb,

    There is some inconsistency in your tables width tags - the "Tutorals..." table and on the right "Echo Mail" table inside main "Content" table.
    I've got quick solution for you:
    Change the width of those tables to percentage, meaning set width tags to 100% instead of pixels. That will do it...

    If you have some troubles, mail me, I will re-format your page to look good under IE and Netscape

    Yours,

    ------------------
    Netscape
    Quarknet Corp.
    http://www.quarknet.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •