SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    pg for mild peril cow's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    nevada, usa
    Posts
    636
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i have a site when viewed under ie 4.01, produces a script error message. the message looks like this:

    line: 1
    char: 1
    error: syntax error
    code: 0

    i've checked all the html and javascript, and everything seems to be in order.

    any ideas???

    tia...

  2. #2
    Destiny Manager Plebius's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    682
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It would be helpful if you post the code or a link to it so we can help you out.


  3. #3
    pg for mild peril cow's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    nevada, usa
    Posts
    636
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the site is: http://www.dons-pharmacy.com

    again, this only occurs under ie 4.01...

  4. #4
    Destiny Manager Plebius's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    682
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The only thing I could see was that you try to call a script named "animate.js" but there is no file called that so there is a 404 error. IE 4.01 probably tries to execute the file and gives a syntax error because it turns out to be an HTML 404 file instead of a javascript file.




    ------------------
    Plebius Press - An independent media network

  5. #5
    pg for mild peril cow's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    nevada, usa
    Posts
    636
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the animate.js script is part of ms frontpage... it exists and works fine.

    the error message just pops up and asks if i want to continue running the scripts on the page. the page works as designed after i click on the yes button.

    well, i'll try to remove the animate.js call and see what happens.

    thanks!

  6. #6
    Destiny Manager Plebius's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    682
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.dons-pharmacy.com/animate.js is a 404 error and that is where the scripts point.


  7. #7
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's located in the parent of the web root according to the source code I saw. Of course that isn't publicly available and should still cause an error.

    ------------------
    Wayne Luke
    WR Moderator
    ICQ 29015947

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Davis, CA, USA
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I used to use FrontPage and I think I may know what's going on. I am using 5.0 and am getting the error so it's not just in 4.01. I had a similar thing happen to me a few times and the only thing that ever worked was to scour the html and delete ALL the java script (sorry, it's kind of a pain) because sometimes I think FP screws up and puts a piece of the script somewhere else in the HTML. After you delete all the JS, just put it back in and it should work fine. Hope this helps.

    ------------------
    -Luke Soiu-
    Web Designer
    http://faintlyglimmering.tripod.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •