SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Table showing deferent in FFand IE

    hi, Guys my fristpost on this forum hope it's in the right place .
    Q, The tidestimes tables showing different FF and IE
    any help ?

    link deleted

    Css for the tables

    Code:
    #tidetable {
     position:absolute;
     top:250px;
     left:10px;
     width:180px; 
     border:1px solid #000000;
     padding:0;
     
     }
     #tidetable h2 {
     font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
     font-size:0.85em;
     color:#FFFFFF;
     text-align:center;
     }
     #tidetable p {
     font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
     font-size:0.80em;
     color:#FFFFFF;
     text-align:center;
     }
    Thanks .
    Geoff.
    Last edited by geoff-lanz; Aug 25, 2006 at 03:42.

  2. #2
    Guru Meditation Error gnarly's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Cheltenham, United Kingdom
    Posts
    692
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can you tell us what the difference is? I'm on a Mac or i'd try it for myself.
    Olly Hodgson
    thinkdrastic.net

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi. the table is 2x the height in FF than IE ,width is ok .

  4. #4
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Nadia P's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NSW Australia
    Posts
    3,564
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fix the validation errors on the page and see where you are then:
    http://validator.w3.org/check?verbos...st4fish.com%2F

    You've used an ID a couple of times - you can only use an ID once per page.. if you need to use the same style on an element a few times on a page, then use a class instead of ID.

    Also in your #header you have allowed 200 for height, you need to use an unit of measure ie: 200px

    Nadia

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for pointing that out to me,
    Ok done that, still got the problem with the Tables.
    Geoff.

    edit:
    i fixed the problem by adding margin settings for the headers and paragraphs.
    Thanks all.
    Last edited by geoff-lanz; Aug 25, 2006 at 03:39.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •