SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: ie6 images?

  1. #1
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ie6 images?

    I am having a problem where some images just don't load mainly the small images, They don't x out either though they just don't show up.

    any one else having problem with image showing in ie6?

  2. #2
    SitePoint Wizard iTec's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,243
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yep! i hadnt thought anything of it tho... so i dont have a solution.

    the next time it happened to an avatar i was going to print xcreen and turn it into my avatar

  3. #3
    SitePoint Guru jkcity's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    England
    Posts
    746
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally posted by iTec
    yep! i hadnt thought anything of it tho... so i dont have a solution.

    the next time it happened to an avatar i was going to print xcreen and turn it into my avatar
    yer I guess you just get used to it.

    It used ot happen to my ie5.5 for a while and I thought it might have had somthing to do with my cable modem but that fixed itself after a while.

    Hopefully this will just fix itself eventually.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •