SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    UK
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi everyone, I'm having a great difficulty in refreshing (updating) pages withing frames, when I view the page seperately by pointing the browser directly to it it seems ok and updated but that's not the case once I view it again as part of the site. Any ideas please? already pulled half of my wife's hair out.

    Kind regards,
    Jaz

    [This message has been edited by Jaz (edited March 19, 2000).]

  2. #2
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The framed page isn't updating? Make sure you don't have any tags that would disable caching on your site like pragma="no-cache". Also make sure that your browser is setup to check the page every time you visit.

    In IE its located in the Internet Tools Control Panel on the Temporary Internet Files dialog. I have mine set to automatic.

    ------------------
    Wayne Luke
    Internet Media Provider

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    UK
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you for the reply wluke, I followed your advice to set to auto and it did work.. great stuff.. thanks again.

    Jaz

  4. #4
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Your welcome.

    ------------------
    Wayne Luke
    Internet Media Provider


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •