SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Kent
    Posts
    1,921
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Item details are not returned.

    On a site I did a few years ago, a list of items is returned from a mysql database, and an image next to each one is made a hyperlink, of the form
    display_this.php?ID=RL123,
    which is used by a javascript to open it in a new window of a fixed size, showing more details from the database on that item.

    But now the pop-up page is shown minus all the details about the item. Register globals has been set to Off (the only difference I note from my own phpinfo file).
    It's been suggested, with no explanation as to why, that sending display_this.php?ID=RL123 as the url is no longer a good idea, but no alternative was suggested, unfortunately.

    Should I request Register Globals to be switched On?
    Should I use different code (if so, what) to pass the item id to the php script which, until a few days ago, successfully showed the item details?

    (No money changes hands on the site, it displays houses available to rent)

  2. #2
    SitePoint Wizard siteguru's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Scotland
    Posts
    3,631
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In display_this.php you will probably find the variable $ID being used but with no reference as to where $ID was set. What you need to do (near the top of the page, but certainly before $ID is first used) is ...

    $ID = $_GET['ID'];
    Ian Anderson
    www.siteguru.co.uk


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •