SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Frames pages

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Canada
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have no problems creating regular web pages with pictures etc.,
    however, when I create a
    (frames page) and follow all instructions from two books on
    the subject. Never
    can I find my saved work in folders; never does a dialogue box prompt me to
    save embedded
    images. The site looks fine in Frontpage .I create all content from "new
    page" and set up a folder
    name and separate file names for all pages when prompted, as you would do in
    the normal web
    setup. The problem is there are no created folders for images etc. after all
    this prep work, for uploading to
    server. When I do upload to the server I get the skeleton of the page and
    nothing more.
    Can anyone help ?........Ahhhhh ......Paul.

  2. #2
    ********* Addict
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    NE FL, USA
    Posts
    301
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paul,

    I've said this time and time before, but there is no substitute for knowing code. Sure, these WYSIWYG editors are great at saving time. I myself use Dreamweaver 2.0, which will run circles around MSFP, however, I still find myself manually editing code from time to time.
    It sounds to me like you didn't upload the images, or your sources tags are pointing to the wrong place for them. The only true way to know it to view the source code to find out.

    ------------------
    Street Bikers United
    C&M Web Design


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •