SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Arcata CA
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Images not showing in IE 6

    I am new to this forum and am having a problem similar to one posted by Steven_A earlier today. My images show in IE, except when I use "float". The images are there, you just can't see them. The images that are NOT floated show up just fine. Everything shows correctly in FireFox. My page is HTML4 Strict, and it does validate, as does the css. The page is www.drawing.nu

  2. #2
    Carpe Diem = Fish of the Day fisherboy's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    488
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have tried and tried with this with no result. I can't see anything wrong at all. I'm sure it will be a small issue or a known bug but.....

    I can't ****** see it. Hopefully someone more knowledgeable will have a look.

    Sorry I can't help. Just thought I'd let you know we are trying. Good luck.
    fisherboy
    Web Site Design

  3. #3
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try removing position:relative from .content.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Arcata CA
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs up Fixed

    Fisherboy - thanks for trying, your post made me think maybe I'm not crazy.
    Tyssen, you nailed it first try, thank you!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •