SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    159
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Disappearing content

    We're having some problems with disappearing content in IE - sometimes parts of a page are invisible until mouse'd over, when they appear as if by magic. This seems only to happen in IE (no comment), and usually only to one user (i.e. if it happens to my colleague it seems not to happen to me, on the same page).

    Has anyone come across this issue before?

  2. #2
    doing my best to help c2uk's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,832
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, and it usually has to do with the html markup and/or the css but it can have different reasons from what I remember or at least can come in a few different variations of the same bug. So without any code (an online version would be even better) there is not much I can do, except guessing:

    - position:relative - iirc IE has some bugs with that
    - all float and clear set properly and the floats have all widths - again IE has some bugs if the floating div has no width if I recall correctly
    Dan G
    Marketing Strategist & Consultant

  3. #3
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    4,300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello

    haslayout problems in IE ?, see FAQ CSS
    http://www.sitepoint.com/forums/show...9&postcount=24


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •