SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Addict DevilBear's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Hades
    Posts
    301
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Application helpers

    I defined a method in application_helper.rb and then tried to call it from a partial, and I get 'undefined method'. So I tried to call it from the layout, and then from the template that content_for_layout uses for the controller I'm working on... all the same, undefined method.

    Is there something extra I have to do?

  2. #2
    SitePoint Member Arto's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Spain
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You've tried restarting the web server, right? Are you running on WEBrick or something else?

  3. #3
    SitePoint Addict DevilBear's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Hades
    Posts
    301
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yup, I restarted it... and I am currently using WEBrick.

    I wonder if I have this person's problem: http://www.html.com/forums/ruby/5907...lper-path.html

  4. #4
    SitePoint Guru
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    986
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No typo? (just to be sure). It the method private or protected?

  5. #5
    SitePoint Addict DevilBear's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Hades
    Posts
    301
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I looked for a typo, and I'm not seeing one -- doesn't mean there isn't one!

    Not private or protected.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •