SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Saginaw, MI
    Posts
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Javascript question

    I'm trying to convert my nav bars to text rather than the ugly graphics plagued with a image map that I have now. I found two Javascripts(one for the horizontal bar and another for the vertical bar) that are prefect. They both work individually but not together on a page. Is Javascript only limited to one script per page? Or I'm I missing something? Please help?

    Sundari

  2. #2
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    UK
    Posts
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's probably due to something like a variable with the same name for the other script. Especially if they both came from the same source. Have you got any errors with it?
    Last edited by oblig; Nov 2, 2001 at 11:11.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Saginaw, MI
    Posts
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, no errors... I have discovered that it's not the scripts but something in the html code on my page. I was able to get the two scripts to work once i nested a few tables...still working on it though.

    Thanks,

    Sundari

  4. #4
    Bimbo With A Brain! silver trophy Saz's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Kent, United Kingdom
    Posts
    5,275
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'll move this to Client Side Scripting.....you'll probably get a better response there.
    Saz: Naturally Blonde, Naturally Dizzy!
    No longer Editor of the Community Crier.

    Don't mind me, I'm having a BLONDE moment!

  5. #5
    What? Maelstrom's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Whistler BC originally from Guelph Ontario
    Posts
    2,175
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It could have something to do with load order. Try reversing the order that you have the scripts loading. This sometimes works. If you checked for matching variable names, which is usually what causes a problem like that, then if may be load order.
    Maelstrom Personal - Apparition Visions
    Development - PhP || Mysql || Zend || Devshed
    Unix - FreeBSD || FreeBsdForums || Man Pages
    They made me a sitepoint Mentor - Feel free to PM me or Email me and I will see if I can help.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •