SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Zealot c-pr0mpt's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Michigan
    Posts
    171
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cant figure it out......ns 4.7 displays it all wrong

    Hi, I implemented a design into a vBulletin. Ive done this many times and never had a problem before. But this time, the site is all wrong in 4.75. Its fine in NS6, and IE. But 4.75 shows the top all wrong.

    What should I do? I have no clue why its doing it.

    ravio.com
    Email: corey@ravio.com

  2. #2
    SitePoint Wizard geiger's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    2,459
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vbulletin should have nothign to do with your design. the code you provide will not be affected by vbulletin. what is the page you are referring to?

  3. #3
    SitePoint Wizard Aes's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Oklahoma
    Posts
    3,392
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes; give us the code that you are using.
    Colin Anderson
    Ambition is a poor excuse for those without
    sense enough to be lazy.

  4. #4
    SitePoint Zealot c-pr0mpt's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Michigan
    Posts
    171
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah I know its not because of vBulletin. Thats what I mean by having done it so many times before. I know its something on my stuff.

    It is an adult site so I will PM you both with the link. You will see right away the problem in NS 4.75. But in 6, and IE its fine. The person I did it for is upset. But I just have no idea what to change.

    Thanks guys/gals. Any tips would be appreciated!
    ravio.com
    Email: corey@ravio.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •