SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    uk
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    adding href causes problems in firefox

    Hi
    I have a logo which i have linked to my home page.

    It is ok in ie6 but in firefox the logo and the image next to it moves out of sight upwards! If i remove the href link, it comes down again. It is in a div with a class

    #hdr{
    height:60px; width:100%; background:#feebfe; color: #333333;
    margin:0; text-align:left; background-image:url(/images/head_back.gif)
    }

    here's the link to the broken page:

    http://www.paulakerman.co.uk/gifts.php

    and here is the exact same header code but with the href removed from the logo

    http://www.paulakerman.co.uk/cards_baptism/index.php

    css

    http://www.paulakerman.co.uk/css/cns.css

    Any help would be greatly appreciated


    Thanks in advance

    Paul

  2. #2
    SitePoint Wizard drhowarddrfine's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You are missing the <html> tag but I don't know if that makes a difference.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    uk
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Made all the difference Thank you!

    I had been looking and copying code all day and i think i got 'code blindness'

    Thanks again


    Paul


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •