SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Always learning kigoobe's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Paris
    Posts
    1,565
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ajax chat, works well in IE, not in FF

    I've just installed a chat in www.englishparis.com, and though it is working well in IE, it's not working in FF. I'm speaking about the home page. Is it because I've put the script in an iframe? To understand what I'm telling, you can try chatting from the home page, ... in IE, its smooth, it FF, nothing happens on submit.

    Any idea ? Thanks.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just tested in IE and FF and both seem to be working to me.

    NickJ

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Massachusetts
    Posts
    82
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works for me as well (in Firefox).

  4. #4
    Always learning kigoobe's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Paris
    Posts
    1,565
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nah, while in the index page, we can't post something ... we can post only from the inside chat page in FF ... or is it behaving differently in my FF!!! Thanks for doing testing btw ...

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can respond using Firefox on the index. :\

  6. #6
    Always learning kigoobe's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Paris
    Posts
    1,565
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i can't post from the index page using FF. FF allows me to post only from the chat page. I guess this may be then a version issue. I may be using an onld FF.

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    A debugger break at “jScript - anonymous”could

    i am using javascript in my application which is running internet exploer . i am getting

    the following exception ”

    A debugger break at “jScript - anonymous”could not be handeled because the source could

    not be found. check the class path in the debug option dialog. the application will

    continue


    i have installed dubugger to find the error on the page.

    can any one help me out in this?

    thanks in advance


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •