SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    New Site, need help w/ Windows/IE 6

    Technically, IE 6.0.29.00.2180, or there abouts. I've checked the website on virtually every platform I can get my hands (using browsercam, netmechanic, etc) on but can't seem to replicate a particular display error.

    On some machines running IE 6 the center column gets pushed to the left, cutting off half its content. I'm hoping one of y'all can help me figure out what the problem is. It's next to impossible to fix this since I can't reproduce the error.

    http://cornyn.senate.gov

    http://www.cornyn.senate.gov/index.asp?f=contact&lid=1

    Thanks in advance!

  2. #2
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    4,300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello

    I use the same IE 6.0.29.00.2180 sp2 XP, your pages run fine

    PS also runs fine in IE 7

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, thanks for trying. I guess the problem isn't specific to that specific browser version. Somewhere out there is an obscure setup of IE 6 that does not render the web page correctly!

    Quote Originally Posted by all4nerds
    Hello

    I use the same IE 6.0.29.00.2180 sp2 XP, your pages run fine

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Has anyone come across an instance where firewall produced display abnormalities?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •