SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    missing pictures with netscape4.7

    dear all...

    I have a problem with Netscape 4.7. The picture of the "What is the rating scale" in "http://www.certifyexpress.com/review/cus/cus_review_main.php" is not shown in Netscape 4.7 but perfectly shown in IE. What could be the problem.

    problematic!
    signature

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Australia
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    What Problem

    THe pic seems to work fine in Netscape 6
    Possible problems could be:
    - not using caps sensitive coding (check the upper and lower case spelling)
    - You are using a microsoft server - Try apache

    Apart from this and the fact that your code looks like it was written by a 12 year old - Try making it a bit clearer

    Well thats my 2 cents, I hope that it was helpful

  3. #3
    SitePoint Zealot LunaC's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FrontPage is notorious for adding useless coding, try to learn to code by hand or search through the post about wysiwyg editors to find a better one. There really is TONS of completely useless stuff in there. It could probably be done with about a third of that coding.

    I couldn't even find a reference to the image you mean in the code (and I squish my code so I'm used to reading stuff that looks unbearable to others.)

    I'm not saying this to be mean at all, I did try to help.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •