SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Addict EreBuS's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    NY
    Posts
    202
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Javascript PopUp Image Window w/Banner AD

    hello there, if anyone can please help me out i would greatly appreciate it. here is my question.
    im trying to cover my hosting expenses by having screenshots and things load up into a new window and have my ad banner at the top and the picture in the new window, i think this is possible to do with javascript but im unsure how to do it, if you need an example check out this site. http://www.sharkyextreme.com/games/reviews/max_payne/ when you go to this page and then click on the screenshots he has it loads a big picture into a new window with the adbanner and all, how do i do that?
    thanks and hope you can help me.
    Fragware - Hardcore PC Gaming and Modding
    SharkFOO
    - Spur Website Growth and Popularity
    Site5.com - Best Web Host on the Planet.

  2. #2
    You talkin to me? Anarchos's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Austin, TX
    Posts
    1,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just open up an html file in a new window and put the html for the ad in it...
    ck :: bringing chris to the masses.

  3. #3
    SitePoint Addict EreBuS's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    NY
    Posts
    202
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ?

    but that would mean i would need to have a separate html page for every picture i had. thats a little cumbersome. i was hoping there was an easier way.
    Fragware - Hardcore PC Gaming and Modding
    SharkFOO
    - Spur Website Growth and Popularity
    Site5.com - Best Web Host on the Planet.

  4. #4
    You talkin to me? Anarchos's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Austin, TX
    Posts
    1,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well if you have php you can use the php script I made for this type of problem: http://anarchos.xs.mw/thumbnail.php
    ck :: bringing chris to the masses.

  5. #5
    SitePoint Addict EreBuS's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    NY
    Posts
    202
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    hey

    thanks for all the help, but one thing, im dumb when it comes to php, i barely know javascript but im pretty good with html, can you give me some easier instructions?
    thanks alot for your help.
    oh one more thing, what if i made just one html page with the banners it and then when someone clicked a picture it would be loaded into the html page, so i would only need one html page for all my pictures? i think thats what i can do with that php file u gave me?
    Fragware - Hardcore PC Gaming and Modding
    SharkFOO
    - Spur Website Growth and Popularity
    Site5.com - Best Web Host on the Planet.

  6. #6
    You talkin to me? Anarchos's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Austin, TX
    Posts
    1,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah if you open up the file and scroll down to the <body bgcolor="#3A6EA5" etc.... line (you'll probably want to modify the colors anyway). If you want the banner to go above the image put your html under the <body line. If you want the banner to go below the image put it under the <a href="javascript:window.close()" etc... line.
    ck :: bringing chris to the masses.

  7. #7
    SitePoint Addict EreBuS's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    NY
    Posts
    202
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    im not seeing those lines in the thumbnails.php file
    <body bgcolor="#3A6EA5" etc.... line ?
    Fragware - Hardcore PC Gaming and Modding
    SharkFOO
    - Spur Website Growth and Popularity
    Site5.com - Best Web Host on the Planet.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •