SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Zealot JagXJ220's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Not worth the drive
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    server errors when using mail() in php!

    Hello,
    A couple days ago I installed php on windows 2000 and IIS 5.0 to develop my sites locally before putting them on the server here at the office, and everything seems to work fine, except the mail() function of php. Whenever I try to run the mail() function, it gives me errors like this:

    Warning: Server Error in c:\inetpub\wwwroot\nwbagger\d3\includes\info2.php on line 6

    I've setup the SMPT and sendmail_from options in my php.ini, and I've read all the comments and stuff at http://www.php.net/mail , but it still doesn't work.

    Anyone have any ideas as to how to get mail() to work for me?

  2. #2
    SitePoint Zealot JagXJ220's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Not worth the drive
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anyone?

  3. #3
    code addict Abstraction's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    346
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Do you have you SMTP service running in NT?

  4. #4
    SitePoint Evangelist AlexC's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    437
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are any settings wrong in the win2k smtp service?
    Nearly 7 years old!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •