SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Skills to Pay the Bills Sparkie's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    A cave with 47 computers and an internet feed
    Posts
    3,559
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    This is unusual...

    Today I noticed that none of my programs are running out of the lower left "quick launch bar" . It keeps telling me that the file cannot be found or that its invalid, yet I can click on the same program on the desktop and it comes right up?!

    I know...reinstall windows, right?

  2. #2
    Mlle. Ledoyen silver trophy seanf's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    UK
    Posts
    7,168
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have you right clicked on them and selected properties to see if the path to the programs is correct? Strange things happen with Windows!

    Sean

  3. #3
    Don't get too close, I bite! Nicky's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    8,277
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I get that if my machine has been running for a long time, restarting usually fixes it!

  4. #4
    BoOm-Rocka! Smarky's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    England
    Posts
    1,319
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What version of windows is this ? I was aware of a bug in windows 98 that could sometimes make this happen to Icons on the desktop. Think they fixed it in WinMe or maybe knowing Microsoft they added a new feature to the bug and allowed this to happen to the quick lanuch bar as well
    Garlic bread, I've tasted it, it's the future

  5. #5
    Skills to Pay the Bills Sparkie's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    A cave with 47 computers and an internet feed
    Posts
    3,559
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tried restarting, same problem. It actually gives the same path as the file on the desktop, yet the desktop program works fine and the quicklaunch one freaks out . I'll try reinstalling windows (I'm using 98 SE) this evening and seeing if that helps.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •