SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast Imprint's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Odd: one reply no views

    First of all, this is not a bug report or anything just something which I found odd.
    Take a look at the screenshot I took of my subscribed threads list.
    http://joosten.jo.funpic.org/odd.gif <-- external linking is not allowed with my host so you need to paste the URL in your adress bar to view the image.

    The top thread has one reply, yet no views according to the database. Seems pretty odd to me, since logic dictates there at least needs to be one more reply.

    Enlighten me please...

    ps. If this is in any way inappropriately posted feel free to move it elsewhere. I didn't quite know where to put this, still trying to get the hang of this forum and how it works. I apologise in advance for level of the questions currently being asked due to the dim state I am in today .
    "Two roads diverged in a wood, and I
    I took the road less travelled by,
    And that has made all the difference."
    Discover the master...

  2. #2
    SitePoint Enthusiast Imprint's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Urmz... could I ask why this was moved here? This has to do with your own community?
    "Two roads diverged in a wood, and I
    I took the road less travelled by,
    And that has made all the difference."
    Discover the master...

  3. #3
    SitePoint Wizard Dylan B's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NYC
    Posts
    1,150
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I do not know why this was moved.

  4. #4
    SitePoint Evangelist Andrewaclt's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    535
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well you did specify it to be moved elsewhere...so maybe they randomly chose this location

    My guess would be somebody spoofed there user agent to a search engine such as googlebot and then made a reply. I'm not sure, but I would assume bots don't show up in page views on forums...or maybe they do and I'm full of it.

  5. #5
    SitePoint Enthusiast Imprint's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Actually, the reply was mine. After having examined myself and my mental state of mind closely for the past minute I can definitely say I am not Googlebot, or one of its friends .
    "Two roads diverged in a wood, and I
    I took the road less travelled by,
    And that has made all the difference."
    Discover the master...

  6. #6
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NZ
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Imprint
    Actually, the reply was mine. After having examined myself and my mental state of mind closely for the past minute I can definitely say I am not Googlebot, or one of its friends .
    thanks for making me laugh dude. Pretty rare round these parts


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •