SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    wrap="hard" is not working in NS and Mozilla

    Hi Everybody,

    I have textrea with wrap="hard", but it's ot working in NS and Mozilla.

    Can somebody explain the reason?

    Thanks,

  2. #2
    SitePoint Zealot sidhighwind's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    163
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    According to htmldog wrap="hard" is not a valid tag. I believe that wrap is IE tag.
    Jon Whitcraft :: It's the Bombdiggity!
    Web Applications Developer :: Zend Certified Engineer
    http://www.indycar.com

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks a lot

  4. #4
    SitePoint Guru
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    602
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, Moz supports wrap. In fact, I think it was Netscape that made that attribute.

  5. #5
    SitePoint Aficionado JVLB's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    N 44 56.537' W 123 3.683'
    Posts
    1,127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Goodman's Dynamic HTML lists wrap as an IE-only, starting with version 4, property of the textarea object.

  6. #6
    SitePoint Guru
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    602
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That's definitely wrong. Just try it out in Fx. It may be deprecated and perhaps buggy, but it still works.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •