SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    eschew sesquipedalians silver trophy sweatje's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    3,749
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with the forum?

    It seems like posts I am viewing are not being marked as read. This does not appear to be a caching issue, as I have refreshed the My Sitepoint page and it seems to have no effect. I have been noticing it for at least the past hour or so.
    Jason Sweat ZCE - jsweat_php@yahoo.com
    Book: PHP Patterns
    Good Stuff: SimpleTest PHPUnit FireFox ADOdb YUI
    Detestable (adjective): software that isn't testable.

  2. #2
    SitePoint Zealot amberstar702's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    "Viva Las Vegas"
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had the same problem for a number of hours yesterday and it seems to have fixed itself.

  3. #3
    eschew sesquipedalians silver trophy sweatje's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    3,749
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unfortunatly, I just ready your post, and then went back to "My Sitepoint" and refreshed the page. It was still marked as "unread"

  4. #4
    _ silver trophy ses5909's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    NoVa
    Posts
    5,467
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    when that happens to me I mark all of the posts as read and just start over. It seems to happen fairly regularly.
    Sara

  5. #5
    The Mind's I ® silver trophy Dark Tranquility's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    KSA - UAE
    Posts
    9,458
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ses5909
    when that happens to me I mark all of the posts as read and just start over. It seems to happen fairly regularly.
    Yes same here

  6. #6
    eschew sesquipedalians silver trophy sweatje's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    3,749
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tried marking all as read in a bunch of forums, but this did not help.

    What did help is logging out, and then logging back in. That seemd to clear up the issue.

    HTH

  7. #7
    100% Windoze-free earther's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Linuxland
    Posts
    2,788
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Refreshing my browser usually does the trick for me.

  8. #8
    blonde.... Sarah's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Berkshire, UK
    Posts
    7,442
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I think that this might be an issue with this version of VB and we are looking to resolve it when we upgrade BUT upgrading is not a simple process!
    Regular user


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •