SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chile
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Video files not loading in FF

    http://www.invoid.net/videos.php

    It works in IE, but in FF it will say locating media, and then nothing will happen. Whats going on?

  2. #2
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fx, and I've found this happening on a few sites, is Microsoft screwing with things again?

    My recommendation is to use Quicktime. It's much more compatible and more web/user friendly.
    Equentity, LLC - Coming Soon

    Have a question? Ask here

  3. #3
    SitePoint Wizard gold trophysilver trophybronze trophy dc dalton's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Right behind you, watching, always watching.
    Posts
    5,431
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That looks like a windows media file and to my knowledge there isnt a plugin for it, could be wrong but Ive never been able to find one

  4. #4
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I think there is/was a plugin for certain builds but its not reliable.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chile
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found out that it was a mistake on my part, I was missing a point in the loading video's url. For some reason /videos worked in IE but not FF, so I had to make it ./videos.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •