SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Passing form variables and loosing data

    I am trying to pass some data through a form to a mailing script.

    The form entry is ...

    Code:
     <input name="width1" type="hidden" value=<% = rsMoreDetails("width1")%>>
    and is picked up in the mailing.asp as

    Code:
    width1=Request.Form("width1")
    and the mailing script uses...

    Code:
    body_text = body_text & "Option 2 - "& width1 & vbcrlf
    The problem is that when the mail is sent and the value is say "14 inches" I seem to loose everything after the first space so it only sends "14"

    Am I doing something wrong or this the way it is and if so is there a work around please?

  2. #2
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Nelson BC
    Posts
    2,310
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Put quotes around the value attribute:
    <input name="width1" type="hidden" value="<% = rsMoreDetails("width1")%>">

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raaaa!! your a star JimFraser, thank you!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •