SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    OSC not posting to inventory

    alright So with help from the board ive ironed out most of my OScommerece issues.. and I have all my new fields and everything posts correctly to each individual item page and the database. now for some reason when I goto my website and click inventory, the products havent been submitted into the inventory page like they originally had been. wtf? anyone have any clue what the deal could be?

  2. #2
    SitePoint Member magistudios's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Victoria, BC
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    are you recieving a sql query error or do you mean that your list is not asending?

    can you post the site so we can see?
    Jay Neill
    Chief Strategy Officer
    Magi Studios
    www.magistudios.com

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not getting an error, Im not sure why but when I submit the info it goes into the products table but whatever retreives the info and puts it up on the inventory page isnt doing its job... rather then showing the items i get this : http://pagesofmaine.com/sweetrides/index.php?cPath=24


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •