SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot praveen's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Bahrain
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cgi installation in iis5

    My problem is with running cgi scripts on iis 5. As I read in the help topics I installed perl and mapped all .pl and .cgi to my E:/perl/bin/perl.exe but still I canít run cgi from my browser what may be the problem. What about setting path on the top of the script like !usr/bin/perl In my machine?. Please help me.

  2. #2
    SitePoint Zealot Podge's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you install Active State's version ?

    i.e. from http://www.activestate.com
    Padraic Lavin

    Advertising Free Message Boards $5/mo
    Instant Setup. ForumCo.com

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Arizona
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    make sure that the dir is set for writing and script source access in iis 5. go to advance in the setup and see what is checked. you can alos go to the dir on you computer and right click it and see if it selected for web sharing and that it is set to writing and script source.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •