SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    pulling element out of an database/array problem

    Hi,

    I seem to be having a problem when pulling certain records out of a database. The 1st one that gets pulled (this is chosen by certain factors previously in the code and is sometimes one of many) always comes out "corrupt"/blank but the following ones pulled, if any, are fine!

    Any suggestions are more than welcome!

  2. #2
    Free your mind Toly's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Panama
    Posts
    2,181
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You will need to provide the code.
    Community Guidelines | Community FAQ

    "He that is kind is free, though he is a slave;
    he that is evil is a slave, though he be a king." - St. Augustine

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    its slightly too much to post the code, even for the section I'm referring to.

    I think I've managed it so I'll just keep bashing away at it. if I'm still stuck I'll put the code up. I don't want to flood the post with too much bumpf!
    Last edited by alxjohnson; Mar 23, 2005 at 07:14. Reason: spelling error


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •