SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Apache doesn't seem to like SSI...

    I tried enabling SSI for my Apache 1.3.17 server by adding the following lines to httpd.conf, as suggested by this howto at Apache.org

    Options +Includes

    AddType text/html .shtml
    AddHandler server-parsed .shtml


    When I restart the server and test it, it doesn't work. None of the SSI (include) tags are parsed.

    What am I doing wrong?
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.

  2. #2
    Happy Holidays !! Paul S's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Mexico
    Posts
    1,287
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi

    Check if this line is in you httpd.conf file

    LoadModule includes_module /usr/lib/apache/1.3/mod_include.so

    BTW which OS are you using?

    Paul

  3. #3
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is on my Win2k server. Apache and SSI work fine on the Linux server.
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •