SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot maadmac's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    North Carolina
    Posts
    151
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem lining up my table with an image

    I'm a little stumped. Can someone please check out my work in progress and see why the image (Steeler Links) is not lining up correctly with the table below it. The image is 352px and the table is as well but it appears the table is about 2 px longer in the browser.
    http://home.earthlink.net/~tonychest..._steelers.html
    Regards,
    Tony Chester,
    http://www.onwired.com
    "You can't have everything. Where would you put it?!?

  2. #2
    SitePoint Guru
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Singapore
    Posts
    854
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well I was a little stumped too, because your code looked fine.

    Anyway, the problem lies with your "steeler_links.gif". Blow up that image to 200% and look at the right side of it.

  3. #3
    SitePoint Zealot maadmac's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    North Carolina
    Posts
    151
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh, I see it now. I did a shoddy slicing job. Thanks.
    Regards,
    Tony Chester,
    http://www.onwired.com
    "You can't have everything. Where would you put it?!?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •