SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Pezenas, South of France
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Parameters from URL strings

    I can extract parameters from

    mysite.com/mypage.php?tag1/value1/tag2/value2

    but when I replace the ? with a / it produces a 500 error.

    PHP4 Apache Win98

    What do I need to do to make this work?

    Will it be different when I move the pages to my host, a RedHat box?

    I am concerned about doing things that will bring the world to a grinding halt!!

    Thank you
    Tony

  2. #2
    Grumpy Mole Man Skunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lawrence, Kansas
    Posts
    2,066
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've had this exact same problem. I think it's because PHP isn't installed as an Apache module (when I use it on windows I run it as a CGI program) - I'm almost certain it will work on your linux web server.

    The easiest way to find out is to create an info.php file with the following contents on the web server:
    PHP Code:
    <?php
    phpinfo
    ();
    ?>
    Stick that up on the web server and go to: http://domain.com/your-path/info.php...uff/asdlskdls/

    With any luck the PHP Info page will be displayed, showing the weird URL you put in somewhere amongst the environment variables (listed about half way down the page).

    hope that helps,

    Skunk

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Pezenas, South of France
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you

    That worked exactly as I had hoped. And you described.

    And the server did not wobble in the slightest.

    Thank you.
    Tony


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •