SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Evangelist ktown's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    toronto
    Posts
    478
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi All.

    K.

    1. I have a template, in it is an attached style sheet.
    2. I have hundreds of pages that use this template with this style sheet.
    3. each chapter has a lib. item at the end of the page which is the Table of Contents (TOC)

    here's my problem...

    this TOC lib. item uses CSS (which is attached to my Temp.)

    --- on pages that have at table - NS 4.7 doens't see or use the CSS for my TOC, BUT it works for every pages that does NOT have a table in it... ???

    what is going on?

    this is crazy stuff... netscape o' netscape...

    please help.. the syntax seems to be ok - i think. If it would help for me to publish the pages please let me know and i can do that.

    THX in advance.. i hope this makes sence.

  2. #2
    SitePoint Wizard creole's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Nashvegas Baby!
    Posts
    7,845
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You're gonna have to give us a URL.
    Adobe Certified Coldfusion MX 7 Developer
    Adobe Certified Advanced Coldfusion MX Developer
    My Blog (new) | My Family | My Freelance | My Recipes

  3. #3
    SitePoint Evangelist ktown's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    toronto
    Posts
    478
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ok... i think i broke it more

    Ok.

    all my files are in
    http://www.epples.ca/thermal/ (temp. scc. etc.)

    a page without a table...
    http://www.epples.ca/thermal/webfile...proc_desc.html
    --> this one holds the title color (that uses CSS) font attributes but not link attributes, i know that NS4 doesn't support hovers.

    a page with a table...
    http://www.epples.ca/thermal/webfile...mis_estim.html
    -->this one holds only the color of the one link but no other properties....

    the main title of this lib. uses MAINTOC
    the sub-categoreis of this lib uses REGLR

    THX A LOT.

    what i want for it to looks like is how it does in IE... w/out the hovers in NS of course.

  4. #4
    SitePoint Evangelist ktown's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    toronto
    Posts
    478
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    A guy i work with was able to help me fix it, hopefully you didn't spend much time looking at it... but basically it was a STUPIDITY mistake of missing a dash in the font-size:10px in my style sheet.

    THX much.

  5. #5
    SitePoint Wizard creole's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Nashvegas Baby!
    Posts
    7,845
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    that will do it every time..

    Adobe Certified Coldfusion MX 7 Developer
    Adobe Certified Advanced Coldfusion MX Developer
    My Blog (new) | My Family | My Freelance | My Recipes

  6. #6
    SitePoint Zealot zook's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Houston, tx
    Posts
    134
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leave one little character out, and a whole lot of stuff can go wrong. I once left out a percentage sign on a table width while testing a design, and It took me way to long to figure it out........


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •