SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Wizard rbutler's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    1,867
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pseudo-Class link styles

    Hi,

    I don't know if I've noticed this before but when I'm working with pseudo-class link styles I've noticed that in FF 1.0 the visited styles don't work. And in Opera, clearing my cache doesn't return the link to the original state, but everything else works fine. IE 6 works fine. I know my link states are in the correct order, merely playing with something and noticed this. Is this common behavior for FF?

    http://midwestwebdesign.net/class/index.html

    Appreciate any feedback unless I'm making it a bigger deal that I should be.
    Ryan Butler

    Midwest Web Design

  2. #2
    Matthew's Daddy Mike Empuria's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Box, Wiltshire
    Posts
    514
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi rbutler

    When I visited the site in FF the visited links worked OK (from green to a red colour?). When you follow a link, then go back you may find that the link you clicked still has the focus. Try clicking away from the link and see if it works.

    Mike

  3. #3
    SitePoint Wizard rbutler's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    1,867
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did the same thing as you and nothing. Interesting...well I know my link styles are correct I just can't get it to work right locally. Thanks for the feedback.

    ...keep looking on my pc.
    Ryan Butler

    Midwest Web Design

  4. #4
    Ding Fries are Done! inter4design's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    usa
    Posts
    386
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    if you want your visited links to look like the normal state combine the styles
    DoesItMatter
    - anyone seen my underwear?

  5. #5
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,355
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    just can't get it to work right locally.
    It works ok for me as well .

    Browsers usually check your history folder to see if the link has been visited. You need to delete you history as well to return links back to normal.

    Paul

  6. #6
    SitePoint Wizard rbutler's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    1,867
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Paul O'B
    Browsers usually check your history folder to see if the link has been visited. You need to delete you history as well to return links back to normal.
    Yeah, I knew that. For some reason my home pc works fine but my work pc does not, maybe I just going crazy

    Anyway, just wanted some clarification.
    Ryan Butler

    Midwest Web Design


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •