SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Web Design Addict
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    play around with background images...

    I'm just playing around with beginning this layout.

    www.deronsizemore.com/test

    I've got the background exactly how I want it, but the header image (which doesn't show) should be showing up too...but it isn't? Why can I not place this header image in the CSS and have it show up? What am I doing wrong?


    Thanks
    Deron
    Deron Sizemore
    ----------
    My Sites: LogoGala | Golf Ledger (coming soon)
    Twitter: Deron Sizemore

  2. #2
    SitePoint Wizard gold trophysilver trophybronze trophy dc dalton's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Right behind you, watching, always watching.
    Posts
    5,431
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have always had a problem getting images to show up without the preceeding / ie: url(/images/image_name.jpg);

    I honestly dont know if it will work without it cause Ive never gotten it to work!

  3. #3
    Web Design Addict
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Fixed The Problem.
    Deron Sizemore
    ----------
    My Sites: LogoGala | Golf Ledger (coming soon)
    Twitter: Deron Sizemore


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •