SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem on php.ini?

    There is a link on index.php which links to "logging.php?action=login".
    In logging.php, there is a script
    PHP Code:
    $action $_GET['action']; 
    $action is "login" when the script is run on my own computer.
    However, $action contains nothing when it is run on my VPS.

    What should I do to make it work?

    Thanks~

  2. #2
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What version of PHP is running on the VPS ?
    The superglobals are only available as of PHP 4.1.0 , but you'd hope your VPS was running at least that

  3. #3
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    What version of PHP is running on the VPS ?
    The superglobals are only available as of PHP 4.1.0 , but you'd hope your VPS was running at least that
    PHP 4.3.8.
    What I am using is 4.3.7
    http://202.67.218.193/202.67.218.193...iz/phpinfo.php

  4. #4
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, yeah, definetly something wrong with your environment.
    The HTTP Request Headers don't look right at all.
    Is this limited to _GET or are form posts also failing (_POST)?

  5. #5
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    Hmm, yeah, definetly something wrong with your environment.
    The HTTP Request Headers don't look right at all.
    Is this limited to _GET or are form posts also failing (_POST)?
    Both cannot...
    HTTP server on my computer:
    http://y2kbug.no-ip.com:8080/test.php

    VPS:
    http://202.67.218.193/202.67.218.193/foyer.biz/test.php

  6. #6
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This problem sounds very familiar but i can't for the life of me remember where the solution lies (which is no help to you at all).

    I presume the VPS isn't doing any mod rewriting that could be causing it ?

  7. #7
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    This problem sounds very familiar but i can't for the life of me remember where the solution lies (which is no help to you at all).

    I presume the VPS isn't doing any mod rewriting that could be causing it ?
    mod rewriting?
    for example???

  8. #8
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In your httpd.conf there's no RewriteRule type lines for this host?
    The answers probably no if you had to ask

  9. #9
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    In your httpd.conf there's no RewriteRule type lines for this host?
    The answers probably no if you had to ask
    Do you mean you want me to find a line called "RewriteRule"?
    I am not good at setting server...

  10. #10
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well it will only be there if you put it there youself, and as you've never heard of it i doubt it will be

  11. #11
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    Well it will only be there if you put it there youself, and as you've never heard of it i doubt it will be
    Yes, there is no such a line there.
    There is only one line:
    Code:
    order hosts,bind
    Anyway, what can I do?

  12. #12
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Push.
    Please help~

  13. #13
    Sell crazy someplace else markl999's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    4,007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm almost out of ideas on this one. It still looks like a web server config issue, here's the output from Live HTTP Headers:
    http://202.67.218.193/202.67.218.193...iz/phpinfo.php

    GET /202.67.218.193/foyer.biz/phpinfo.php HTTP/1.1
    Host: 202.67.218.193
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
    Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
    Accept-Language: en-us,en;q=0.5
    Accept-Encoding: gzip,deflate
    Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
    Keep-Alive: 300
    Connection: keep-alive

    HTTP/1.x 200 OK
    Date: Tue, 11 Jan 2005 09:54:17 GMT
    Server: Apache/2.0.50 (Fedora)
    X-Powered-By: PHP/4.3.8
    Connection: close
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: text/html
    ----------------------------------------------------------
    http://202.67.218.193/phpinfo.php?=P...9-00AA001ACF42

    GET /phpinfo.php?=PHPE9568F34-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 HTTP/1.1
    Host: 202.67.218.193
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
    Accept: image/png,*/*;q=0.5
    Accept-Language: en-us,en;q=0.5
    Accept-Encoding: gzip,deflate
    Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
    Keep-Alive: 300
    Connection: keep-alive
    Referer: http://202.67.218.193/202.67.218.193...iz/phpinfo.php

    HTTP/1.x 404 Not Found
    Date: Tue, 11 Jan 2005 09:54:18 GMT
    Server: Apache/2.0.50 (Fedora)
    Content-Length: 291
    Connection: close
    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
    ----------------------------------------------------------
    http://202.67.218.193/phpinfo.php?=P...9-00AA001ACF42

    GET /phpinfo.php?=PHPE9568F35-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 HTTP/1.1
    Host: 202.67.218.193
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
    Accept: image/png,*/*;q=0.5
    Accept-Language: en-us,en;q=0.5
    Accept-Encoding: gzip,deflate
    Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
    Keep-Alive: 300
    Connection: keep-alive
    Referer: http://202.67.218.193/202.67.218.193...iz/phpinfo.php

    HTTP/1.x 404 Not Found
    Date: Tue, 11 Jan 2005 09:54:18 GMT
    Server: Apache/2.0.50 (Fedora)
    Content-Length: 291
    Connection: close
    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
    Note the url's and the 404's. Not sure where to go from here though.

  14. #14
    SitePoint Zealot y2kbug's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markl999
    I'm almost out of ideas on this one. It still looks like a web server config issue, here's the output from Live HTTP Headers:

    Note the url's and the 404's. Not sure where to go from here though.
    I'm really confused...


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •