SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    427
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, my site doesn't look very good in Netscape. It is set up just right in Internet Explorer, but when I downloaded Browersola to look at it in Netscape (Netscape won't install on my system), it doesn't look right in Netscape. All of the borders are the standard gray instead of black, and the background image doesn't show up at all in the main table. It was written in FrontPage 2000. How can I fix this problem? The index page is up at 209.235.111.39. I don't know much about HTML, I was hoping someone could tell me what's wrong and I could just change what they say to change. Thanks!

  2. #2
    The Hiding One lynlimz's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Singapore
    Posts
    2,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    well, for one, in forntpage, did you select the option for netscape 4 and ie4 compatibility? with that, frontpage will disable several features to allow compatibility.

    now, the reason why your border was in grey na dnot black. netscape doesn't support bordercolor=""

    some time ago, i actually managed to work on a workaround for this border. try inserting a <font color="#000000"></font>
    around your table code. so its like:

    <font color="#000000"><table>

    and

    </table></font>


    just one note, you have far too many tables collapsing. try to reduce the number of tables in your design.
    netscape doesn't work well with too many tables
    "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."
    -- Albert Einstein


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •