SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Sarasota
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    My Dreamweaver doesn't start

    Hi there,
    A few days ago I reinstalled my DW w/o uninstalling it, because it was giving me an error with a behavior. Since then I haven't been able to start, this is what I have done so far to try to fix it:
    -Uninstalled DW and reinstalled it
    -Uninstalled DW and the whole MX suite and reinstalled it
    -I work with XP, so I did a system restore several times and at the very end undid the restore, unistalled DW and the whole suite waiting several minutes and turning off the computer completely in between operations
    -Prayed
    I feel that the problem is in the registry and I really don't know what else to do, is there anybody out there that could advise me with this problem?
    Thank you very much and good wishes for this year 2005
    Leo Cordero

  2. #2
    SitePoint Wizard mark_W's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    West Midlands, United Kingdom
    Posts
    2,631
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When you run a dreamweaver install is there a repair option, if so it might be worth trying to run that?

    - Mark

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    hong kong
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    some uninstaller can help you clean up the registration that DW left in your windows
    and then re-install
    CDHouse.Biz
    Cheap Linux, FreeBSD, OpenOffice CDs

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Sarasota
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What kind of unistaller would that be? Where can I find one? Thank you for your help.

  5. #5
    SitePoint Zealot csmarshal's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Munich
    Posts
    144
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    try running it in safe mode just 2 see if it works at all


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •