SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Zealot Junk's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Asia
    Posts
    193
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Hyperlink addresses for html emails not working as intended

    Hi,

    I am doing something like the email system. Right now, I need to send an html email with a hyperlink.

    All goes well, except that the hyperlink address in the emails (during my trial runs) show this:

    http://mail.yahoo.com/config/login?/ \"http://www.example.com\"

    Upon clicking this link, the portion in red will always prompt for the yahoo! login in id and password, instead of directing the reader to the link http://www.example.com

    May I know how can I get rid of the unnecessary red portion?

    My code is:

    $message="<a href=\"http://www.example.com/example.html\"><i>Example Website</i></a>";

    Any advise is most appreciated.

    Thanks for reading.

    Regards,
    Junk

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    201
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm not sure why that's happening, but you could try using apostrophes around the string, then you won't need to escape the quotes:

    $message='<a href="http://www.example.com/example.html"><i>Example Website</i></a>';


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •