SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Page not displayed correctly in Mozilla browser

    Could someone please take a look at this site using their Mozilla browser:

    http://www.bodkindesign.com/

    and tell me why the top header spans all the way across the page. The table width is supposed to be fixed - set to 761px - so I don't know why the layout is disrupted.

    It works fine in IE and Netscape, but not Mozilla. I'm not sure if it's my javascript drop down menu causing the problem or it's a browser quirk.

    Does anyone have a clue? Any help is appreciated.

    Thanks.

  2. #2
    SitePoint Guru bronze trophy blufive's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    853
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't know if this is the cause, but the <div class="index-cat"> that starts on line 64 is either not closed, or mis-nested somewhere.

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Still doesn't work...

    blufive,

    Thanks for responding.

    But I don't think the tag <div class="index-cat"> is the cause. I removed the tag from the page, but the page still looks messed up.

    I'm still struggling.

    Any other thoughts as to what I'm doing wrong? Anyone?

  4. #4
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okay, now I know for sure what I'm doing wrong.

    It's my Javascript Drop-down menu, which I purchased from Open Cube. I had it customized for my client. But now it looks inconsistent across many different browser. I was pretty sure Open Cube claimed that the product was fully customizable and cross-browser and crow-platform compatible.

    Has anyone used Open Cube's drop-down menu? Did you run into any similar problems using it?

    Thanks!

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm back again. This time with good news, for those who care. :P

    I managed to fix the problem. Glad to have found out that it wasn't Open Cube's drop-down menu that was the cause, but a CSS mishap.

    Here's what went wrong:

    The appearance of my drop-down menu was called from a stylesheet.

    .main-nav { padding-right: 11px; float: right; vertical-align: bottom; text-align: right; }

    I took out the "float: right;" property and voila - worked! I should have known better.

    Anyway, hopefully others who have experienced this same problem can learn from my mistake.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •