SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Database Jedi MattR's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    buried in the database shell (Washington, DC)
    Posts
    1,107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    We've been getting a lot of "Page cannot be displayed" errors recently (DNS errors in Netscape) and we're trying to nail it down to something.

    Anyways, we recently switched from FlyCast to L90 for our ad serving and I'm wondering if their Ad code has something evil in it which is killing the page?

    If someone who knows a lot about it could view our forums source and give it a once-over that would be great!

    Also, if it happens when a user clicks "post reply" or what not the contents of the message are lost because when they hit back the textbox is empty. Is there any way to fix that?

    Thanks,

  2. #2
    The Hiding One lynlimz's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Singapore
    Posts
    2,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MattR,

    Have you tried to remove the ad banners totally? cause it might not be the code.

    I would deem the fault for the 'history back display of form contents' to the browser.

    Its actually loading the content from cache.
    "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."
    -- Albert Einstein


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •