SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Wizard subnet_rx's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Hattiesburg, MS
    Posts
    1,085
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Absolute just not working

    I have a div that I have positioned absolutely 20px from the left. The problem is, it isn't doing that. If you have time, please take a look at this real estate site I'm doing and tell me what I'm doing wrong. The featured listing is my problem.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast imacoding's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rochester NY
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    So why not make it part of the div id="navAlpha"
    it would look fine.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast wonderin''s Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Durham, NC
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm not sure, but what I see right off is the hack for IE. Shouldn't the width be smaller than the one called for before the hack?
    why must i lay low in a room full of strangers?

  4. #4
    SitePoint Wizard subnet_rx's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Hattiesburg, MS
    Posts
    1,085
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Working now. Thanks for the suggestions.
    Last edited by subnet_rx; Nov 2, 2004 at 16:09.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •