SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    virginia
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    NAIEGP (not another IE gap problem)

    howdy! long time lurker, first time poster. here's the scoop.

    i love FF, so naturally i'd design my site based on FF. but most of my users will be using IE, so i must make it pretty for both. here's the site

    http://www.geekfestival.com/wedding

    in IE6 you can see the little gap after the header img. my own debugging technique (put in solid black borders till i find the offending element) shows me this gap is located at the bottom of my #header DIV, not the image. any clues?

    quick link to the css:

    http://www.geekfestival.com/wedding/css/wedding.css

    thankee
    b

  2. #2
    SitePoint Evangelist Mr. Brownstone's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Relative
    Posts
    452
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Get rid of the whitespace between your </a> tag and the following <div> tag.
    Of course, that's just my opinion. I could be wrong.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    virginia
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thank you! that fixed the problem. and now that you mention it, that may be existent in some other web code i have. damn M$ and their whitespace !!!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •